Login
Rombird APK                      Parola uitată | înregistrare

Forum

Despre rombird.roProbleme legate de adăugarea observaţiilor
Aici puteţi descrie ce probleme aţi întâmpinat sau ce gânduri aveţi despre acest subiect

Comentariu:


Szabó József 2022. mai. 16. 11:54:33
Bună ziua,S-au rezolvat problemele legate de adăgarea observaţiilor, din păcate, la ultimele adăugări, programul a modoficat numărul exemplarelor, astfel, vă rog să corectaţi cele care au fost transformate greşit de către server, şi să adăugaţi cele care nu au fost introduse.

Mersi pentru înţelegere!
  | Răspuns
Daróczi J. Szilárd 2022. mai. 12. 13:47:37
Bună ziua!

Cu siguranţă mulţi dintre Dvs. aţi realizat, că pagina nu este funcţională în întregime de câteva zile. Acesta se datorează mutării pe un alt server, care se face în etape. Sperăm ca aceste intervenţii tehnice să se rezolve în timp cât mai scurt. Din acest motiv, vă rugăm, ca să nu încărcaţi observaţii, fiindcă acest modul încă nu este funcţional, şi datele Dvs, precum nici fotografiile no vor apare. Vă rugăm, cu încărcarea de observaţii să reveniţi după ce pagina va funcţiona din nou, respectiv, dacă aţi încărcat observaţii, dar acestea nu s-au afişat, să încercaţi cu reîncarea lor mai târziu. Vă mulţumim pentri înţelegere şi răbdare!
  | Răspuns
Pomeanu Catalin 2021. decembrie. 13. 20:54:25
Multumesc pentru raspunsuri!

Am descarcat aplicatia de mai multe ori in ultimele luni si am tot incercat. Din pacate nu o pot folosi pentru a adauga observatii. Are nevoie de componenta Google Services pentru pozitionarea observatiei pe harta si chiar afiseaza un mesaj in acest sens. Fara asta nu se poate finaliza inregistrarea. Google Services nu mai este disponibil pe modelele mai noi de la Huawei.
  | Răspuns
Cotorogea Cornel 2021. decembrie. 13. 15:07:22
Adauga specia la observatiile anuale, pe 2021 si bifeaza optiunea de actualizare si la lista pe Romania. Asa va merge fara probleme.
  | Mesajul original | Răspuns
Szabó József 2021. decembrie. 13. 15:05:00
Bună ziua,

Unele specii au sărit în categoria rară, specii de chire, sfrâncioc roşiatic etc

Am rezolvat funcţionează.

Aplicaţia rombird, poate fi downloadat de pe pagină, după care poate fi instalată pe telefon

https://rombird.ro/uploaded/tiny/files/rombird.apk
  | Răspuns
Pomeanu Catalin 2021. decembrie. 12. 23:37:32
Buna ziua. Am incercat sa adaug o specie la lista proprie (Oxyura leucocephala), am completat data si locul observatiei, dar, la salvare apare mesajul ca si cum nu as fi completat acele campuri. Am renuntat si am revenit la pagina principala, dupa care am incercat doar sa modific comentariul care descrie lista, fara sa umblu la specii, dar apare acelasi mesaj. Apare si daca bifez o specie comuna. Gresesc undeva sau e o problema cu site-ul? Multumesc.
  | Răspuns
Szabó József 2021. noiembrie. 01. 14:54:49
Buna ziua,

Rog verificaţi observaţiile adăugate la linkul "Toate observaţiile" se întâmplă ca observaţia pe care tocmai aţi adăugat-o să aparţină unei specii care este comună în locaţia respectivă. pagina de început al rombird este " Observaţii interesante" unde speciile comune nu apar
  | Răspuns
Pomeanu Catalin 2021. octombrie. 22. 18:51:56
Buna ziua. Am o intrebare legata de aplicatia pentru Android. Este in plan si o versiune a ei disponibila in Huawei Store? Versiunea actuala nu se poate folosi pe telefoanele Huawei care nu mai au Google Mobile Services instalat, adica nu mai au acces la Google Play, etc. Multumesc.
  | Răspuns
Szabó József 2019. martie. 09. 19:38:00
Se rezolva! Felicitãri si aici!
  | Răspuns
Grosu Lucian 2019. martie. 09. 18:23:13
Buna! Vin să menţionez o eroare întâlnită la adăugarea unei observaţii. Tocmai am adaugat o observaţie de Emberiza rustica dar observaţia se pare ca a fost adaugată la categoria păsări comune.
  | Răspuns
◄ Înapoi