Kovács István 2015. noiembrie. 24. 15:52:26
Începând cu 2006 Asociaţia pentru Protecţia Păsărilor şi a Naturii „Grupul Milvus" a iniţiat un Program de monitorizare a efectivelor de iernare a păsărilor răpitoare, care este un program bazat pe voluntari. Scopul proiectului este urmărirea pe termen lung a schimbărilor efectivelor de iernare a răpitoarelor. Esenţa metodei este colectarea de date dintr-o anumită zonă de două ori în timpul iernii (în perioadele 29. noiembrie - 12. decembrie respectiv 7.-20. februarie) timp de mai mulţi ani.Un sumar al rezultatelor poate fi găsit pe pagina de web a asociației pe adresa [color=#000080][u]http://milvus.ro/RO/wintering-birds-of-prey-monitoring-programme[/u][/color].

Cei care doresc să se alăture programului sunt rugați să mă contacteze pe adresa [color=#000080][u]istvan.kovacs@milvus.ro[/u][/color].

Menționez, că partea sudică a țării este practic neacoperită, dar și în Transilvania respectiv Moldova există zone întinse fără trasee. Astfel avem nevoie de oricine, care poate ieși de două ori pe iarnă pentru o plimbare!
  | Răspuns
.