Login
Rombird APK                      Password reminder | Registration

 Daróczi J. Szilárd

Pine Bunting / Emberiza leucocephalos

◄ Back  
Ex.: 1
Sex: Female
Age: Immature
County: Hunedoara
Place : Sânpetru
Observer: Daróczi J. Szilárd
Found: Daróczi J. Szilárd
Photo by: Daróczi J. Szilárd
Data: 18. 01. 2016
Comment: Despre pasăre am făcut schiţă şi descriere detaliată.
Uploaded: 19 january 2016 21:58

Photo

Comment:


Daróczi J. Szilárd 2016. january. 27. 15:41:24
Profiliul utuilizatorul "Bucur Carol Adrian", pe numele său real Luca Dehelean, registrat sub pseudonimul de mai sus, a fost înlăturat!
  | New comments
Szabó József 2016. january. 27. 09:29:15
Eu cred că am fost politically correct în limitele mele. Însă, fiind o pagină preponderent ştiinţifică, nu ne putem permite să încape orice îndoială referitoare la vreo observaţie. În cazul în care totuşi există o urmă de îndoială sau suspiciune de incorectitudine mi se pare normal să punem o întrebare în acest sens.

De altfel există un regulament minim ce este menit să încurajeze încarcarea observaţiilor reale, regulament care trebuie respectat pentru păstrarea corectitudinii paginii şi a seriozităţii bazei de date pe care-l construim zi de zi. Este o sursă deschisă de informaţie, unică în felul ei în România, orice încercare de periclitare a acesteia nu va fi tolerată!
  | New comments
Daróczi J. Szilárd 2016. january. 27. 09:14:07
Pentru mine (şi încă cel puţin 4 persoane) era clar de la început, că Luca Dehelean se ascunde după acest nume! Nici un dubiu nu poate să fie în acest sens.

În alte ordini de idei, presura a fost observată de la 10 m şi identificat ca atare. Sunt circumstanţe descrise deja şi schiţă detaliată. Poza e după regăsire.
  | New comments
2016. january. 27. 08:24:01
Stimate Domnule Szabo Jozsef,



M-am bucurat si eu initial ca am descoperit acest grup insa probabil bucuria mea a fost prea naiva. Acum realizez ca v-am jignit cu parerea mea despre pasarea fotografiata de colegul dvs. Nu sunt fotograf (dar am un aparat modest), nu sunt specialist (dar am vazut specii de pasari din 3 continente pentru ca asa mi-e meseria), si da - sunt o persoana reala. Mai departe, daca imi cereti poza de buletin pentru ca mi-am expus parerea legata de acest individ dubios de presura, pacat pentru sperantele dvs.



Va salut.
  | New comments
Szabó József 2016. january. 26. 22:31:21
Stimate Domnule Bucur Carol Adrian,

Ne bucurăm foarte mult să vă avem în rândurile noastre. Încât aveţi,aparent, cunoştinţe aprofundate în identificarea păsărilor, ne-am bucura cu toţii, cei care folosim această pagină, să vă cunoaştem mai bine. Astfel, ca unul dintre administratorii acestei pagini vă rog să ne spuneţi câteva cuvinte despre cariera Dv profesională, unde putem vedea pozele făcute de Dvs (scrieţi la observaţia de Mătăsar că sunteţi fotograf) orice doar să ne cunoaştem mai bine.

Administratorii rombird, încearcă, de când a fost înfiinţată această pagină, să menţine acurateţea datelor publicate, de aceea sunt unele reguli, pe care le găsiţi pe pagina de prezentare, care sunt obligatorii pentru toţi cei care comunică observaţii.

Rugămintea noastră deci este să ne demonstraţi, în cel mai scurt timp, că sunteţi o persoană reală şi nu vă ascundeţi după un pseudonim

Cu speranţa că pot să salut un nou păsărar printre noi:

Jozsef
  | New comments
2016. january. 26. 21:22:05
Mie nu mi se par convingatoare aceste poze. Nu cred ca se poate elimina un exemplar de femela/tanar de presura galbena.
  | New comments
Szabó József 2016. january. 21. 11:07:44
Aha văd
  | New comments
Szabó József 2016. january. 20. 20:08:33
Felicitãri, nu ti-au iesit pozele?
  | New comments